ایرانیان چه باید بگویند؟

امروز که مثل همیشه داشتم ۲ اینترنت گشت می زدم ؛ یک لینک دیدم با این موضوع " ترفند شارژ رایگان ایرانسل " به نظرم رسید که طرف می خواهد از روش انتقال اعتبار ایرانسل سوء استفاده کند . ولی وقتی که وارد وبلاگ ایشان شدم با ترفند جدیدی روبرو شدم :

بعد از خرید یک عدد کارت شارژ ایرانسل کدها را در دو گوشی حاوی سیم کارت ایرانسل درج کرده و به صورت هم زمان دکمه تایید را فشار دهید ، اینجاست که هر دو گوشی به میزان اعتبار خریداری شده شارژ خواهد شد .

واقعاً راه حل جالبی است و باید از طراح این راه حل (عملی نیست! بیهوده وقت خود را تلف نکنید) تشکر کرد. ولی چرا باید فکر ایرانی این چنین کار کند ؟!

یا برای مثال راه حل های زیادی برای تماس گرفتن با عدم نمایش شماره با موبایل یا بدون موبایل ارائه شده است. به راستی چرا باید کاری کنیم که موتور های جستوجو به ما بخندند ؟!

چرا باید کسی که چندی پیش به سایت ایگولد حمله برده و باعث اختلالاتی در این بانک شده است ؛ ایرانی باشد ؟

%عکس ایرانیان چه باید بگویند؟

چرا مردم ما می خواهند اس ام اس های ارسالی شان رایگان باشد ؟

آیا می دانید در سال های اخیر (و حتی حالا) بعضی ها (!) بر سر کارت های تلفن چه بلایی می آوردند تا بدون هزینه ساعت ها تماس بین شهری داشته باشند و اسمش را هم می گذارند ترفند !

چرا باید ] این قسمت به دلیل اینکه شاید هک شویم ، فیلتر شد [ .

ایرانی باید دنبال بهترین ها باشد ، نه آسان ترین ها ، رایگان ترین ها و …

%عکس ایرانیان چه باید بگویند؟

پس با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که ایرانیان چه باید بگویند ؟

%عکس ایرانیان چه باید بگویند؟